ΤΜΗΜΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ - ΠΑΠΑΝAΣΤΑΣΙΟΥ 4 (ΣΤΑΣΗ ΠΕΡΙΣΣΟΣ) - [ΤΗΛ]: 2130247424

Βοηθήστε τις κίτρινες γροθιές

Το τμήμα πυγμαχίας της ΑΕΚ χρειάζεται την στήριξη του κόσμου για να μπορέσει να βρεθεί και πάλι στο δρόμο των επιτυχιών.

Η «Ένωση» έχει ξεκινήσει μια σημαντική προσπάθεια και στο πλαίσιο αυτό κυκλοφόρησε και κουπόνια ενίσχυσης. Συγκεκριμένα κυκλοφορούν κουπόνια ενίσχυσης του τμήματος πυγμαχίας της ΑΕΚ με 1 μόνο Ευρώ, τα οποία και διατίθενται από τα γραφεία της Μάνας ΑΕΚ (Λεωφόρος Δεκελείας 138-140, Νέα Φιλαδέλφεια) και στον προπονητικό χώρο του Πυγμαχικού τμήματος στον Οδό Παπαναστασίου στην καρδιά της Νέας Φιλαδέλφειας στον δρόμο που πάει προς Περισσό.
Θυμίζουμε ότι έχουν κυκλοφορήσει και μπρελόκ για την ενίσχυση του τμήματος, τα οποία και πωλούνται από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ στην Λεωφόρο Δεκελείας 138-140 στη Νέα Φιλαδέλφεια από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα. Το κόστος είναι πέντε ευρώ.
Η ανταπόκριση του κόσμου είναι συγκινητική ωστόσο η διάθεση θα συνεχιστεί και για το επόμενο διάστημα, για όσους θέλουν να στηρίξουν την προσπάθεια του πυγμαχικού τμήματος αγοράζοντας κουπόνια ενίσχυσης ή κάποιο μπρελόκ.

Προσθήκη σχολίου

επιστροφή στην κορυφή

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ